Na een aantal jaar  in de zorg te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar interieurdesign en in 2013 mijn bachelor in interieur design behaald aan de Jan des Bouvrie academie.

Daarop volgend heb ik een studie grafisch vormgeven gevolgd.  Door het combineren van Interieurdesign en grafischvormgeving, kan er op bredere wijze gekeken worden naar  een ruimte en het toepassen van uitingen voor een bepaald publiek. Dit vertaalt zich  perfect in een ontwerp voor evenementen, beurzen etc.  

In 2018 heb ik Studio Pling opgericht met de wens om het leven en de omgeving van anderen een stukje mooier te maken. 

In de zorg heb ik kunnen ervaren hoe grote impact een omgeving  en kleur op mensen kan hebben. Als interieuradviseur kan je door middel van het veranderen van de omgeving een stemming van de mens veranderen: meer rust creëren of verwondering en zich thuis laten voelen. Ik vind dan ook dat een goed interieuradvies voor iedereen toegankelijk moet zijn. 

Als ontwerper denk ik niet alleen, maar met jou samen.  Beperkingen zijn er niet,  er wordt gekeken naar mogelijkheden. Ik luister naar je, jouw wensen zijn mijn vertrekpunt. Van volledig over de top tot rustig en ingetogen. Persoonlijk houd ik van een beetje lef. Ik ben kritisch op mijn werk en ik doe iets 100% of niet

 

ambitie

Als ik iets doe doe ik het 100% , mijn doel is jou vooruit te helpen. bij elk project wil ik het voorgaande overtreffen.

persoonlijk

Een ontwerp weerspiegelt jouw persoonlijkheid, niet die van de ontwerper. Ik wil je dan ook graag (vrijblijvend) leren kennen, laten we beginnen met koffie!

passie

Mijn passie ligt in het geven van toegevoegde waarde. Ik wil mensen laten verwonderen, blij maken, iets leren of een geluksmoment geven.

cadeau

Het ontwerpen voor een klant voelt voor mij als een cadeautje., ik wordt er elke keer weer blij van