Netwerken in je huis

Oogt je huis onrustig en krijg je het maar  gezellig? Dan zit er een fout in jouw netwerk. Een interieur correspondeert met elkaar door kamers te verbinden d.mv. het terug laten komen van stijl en kleur. Je spreekt dan als het ware dezelfde taal, dat zorgt voor verbinding en rust in je woning.

Hier tips over hoe je ruimtes met elkaar verbindt, d.m.v. o.a. gebruik van kleuren en steunkleuren.Lees verder

Kleurenblind?

Toen ik laatst een styling bezoek bracht, vertelde ze me dat haar zoon kleurenblind is. Om 'veilig' te zijn, koos hij altijd voor zwarte en grijze kleding, dan kan het nooit mis gaan.En dit.. is nu precies wat veel mensen ook doen met hun interieur.  Zelfs VTwonen doet dit, veel grijs, wit en aarde tinten. Heel veilig, dan kunnen ze eigenlijk nooit de plank mis slaan. Natuurlijk maken zij mooie interieurs, maar is het niet ook een beetje saai? Van kleur wordt je ook gewoon blij toch? 

Hier tips om kleur toe te passen in je interieur.


Lees verder

Januari: Goede voornemens in je huis

We zijn druk bezig met onze goede voornemens. We willen zoals elk jaar ONS jaar ervan maken. We willen echt volledig opnieuw starten in 2020. In werkelijkheid kan dit natuurlijk niet, je neemt altijd dingen mee uit je verleden, die je maken tot wie je nu bent.  

En zo, is dat natuurlijk ook met ook met je interieur. Ik durf te wedden dat er bij een nieuw interieur er altijd wel 1 item is dat je nooit zal weg doen. En ja, ik weet het, het kan wel, in VTwonenland..  Wist je dat het dan namelijk een stuk makkelijker wordt om een ruimte in te richten?  Heel fijn, alleen mist je interieur dan vaak ziel, dat wat het JOU maakt.

Hier tips hoe je kiest wat te behouden.


Lees verder

December is de maand van warmte, gezelligheid en kerstlampjes.

Elk jaar zie ik er weer tegenop om de kerstboom te halen. Rijen kerstbomen in een net, handig voor in je auto, maar niet om te zien wat je nu eigenlijk koopt en een half kale kerstboom willen we niet.  Onderweg is hij al 3x van links naar rechts geslingerd en de klep die dichtklapte heeft hem al 15 cm korter gemaakt. Jammer dat er ook 50 naalden in mijn outfit zitten.. en dan heb ik nog niet gesproken over de kerstlampjes..Elk jaar denk ik: volgende keer doe ik het anders en elk jaar haal ik WEER die kerstboom en zitten WEER die lampjes in de klit, ongelooflijk toch? 

Misschien moet je hier een beetje om lachen.. maar wist je dat we dit ook met ons interieur doen? 

Lees hier waarom.


Lees verder

Benieuwd wat
we voor je kunnen
betekenen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.