Januari: Goede voornemens in je huis

We zijn druk bezig met onze goede voornemens.

We willen zoals elk jaar ONS jaar ervan maken. We willen dat dit jaar nog mooier wordt dan het vorige. Een mooier of groter huis, afvallen, meer sporten, minder drinken (oke de meeste van ons).  

Ookal was 2019 voor sommigen misschien best een mooi jaar, in 2020 willen we nog gelukkiger zijn. We willen 2019 vergeten, wissen, wat geweest is blijf daar, nieuwe kansen in 2020! We willen 2019 vervangen door 2020 en niet meer achterom kijken.  

In werkelijkheid kan dit natuurlijk helemaal niet. Echt volledig opnieuw starten in 2020. Je neemt altijd dingen mee uit je verleden, die je maken tot wie je nu bent.  


En zo, is dat natuurlijk ook met ook met je interieur.

En zo, is dat natuurlijk ook met ook met je interieur. Zelfs al koop je dat nieuwe huis, in een nieuwe omgeving, dan heb je altijd dingen bij je uit voorgaande jaren. Maar ik kan toch allemaal nieuwe meubels kopen denk je dan? Ja tuurlijk, maar he, zeg eerlijk, doe je echt ALLES weg? Ook dat mooie kopje dat je van oma kreeg, of die stoel die je gekocht hebt van je aller eerste salaris en die ook nog eens zo geweldig zit? Ik durf te wedden dat er altijd wel 1 item is dat je nooit zal weg doen. 

En ja, ik weet het, het kan, in VTwonenland.. (die dozen vol spullen op de zolder, showen ze je niet) Wist je dat het dan namelijk een stuk makkelijker wordt om een ruimte in te richten? Dan is alles gelijk qua kleur en vorm op elkaar afgestemd. Heel fijn, alleen mist je interieur dan vaak ziel. Het stukje dat het nou net JOUW interieur maakt.


In realiteit kopen we vaak gefaseerd

In realiteit kopen we vaak gefaseerd, waardoor combineren een grotere uitdaging wordt. Soms wordt het een allegaartje, door al die spullen waar je door de tijden heen zo van bent gaan houden. Ik ben dan misschien voor het behouden van spullen met een ziel maar ik ga niet zeggen dat er niets weg moet. Want voor een nieuw, harmonieus interieur in 2020, is er altijd wel iets dat je moet laten gaan.

Maar wacht nu even met gelijk je goede voornemen te innen en op de delete knop te drukken, net als bij 2019. Dit voorkomt spijt en scheelt ook in je portemonnee. 


Neem even afstand en overdenk, voor je meteen de Eijerkamp of Loods5 leeg trekt.

Maak even een lijstje, wat wil je echt graag behouden? Wat niet? En bekijk je lijstje dan opnieuw, waarom wil ik dit eigenlijk behouden? Maak dan fotos van de spullen die je wilt behouden, matcht dit qua kleur? En qua vorm? Wat wel, wat niet? Doe dit dan weg.

Vind je dit lastig? Of kom jij er met je partner niet uit? Maak een foto van wat je echt wilt behouden en je parner niet, of andersom, stuur het me even in een pb of hieronder en ik kijk even met je mee!

Benieuwd wat
we voor je kunnen
betekenen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.