Over studio Pling

Over Studio Pling

Ooit ben ik begonnen als werknemer in de zorg. Ik had de wens om het leven en de omgeving van anderen een stukje mooier te maken. En die wens die heb ik nog steeds. Na een aantal jaar in de zorg te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar interieurdesign en mijn bachelor in interieur design behaald aan de Jan des Bouvrie academie. Wees gerust, ik ga niet voor alles wit. Kleur, speelt een grote rol in mijn ontwerpen. Het is namelijk van enorm toegevoegde waarde in je huis.

Studio Pling is opgericht door Ingrid Meinster en gevestigd in Delft


In 2018 heb ik Studio Pling opgericht met de wens om het leven en de omgeving van anderen een stukje mooier te maken. Van volledig over de top tot rustig en ingetogen

In de zorg heb ik kunnen ervaren hoe grote impact een omgeving op de mens heeft. En dat is meer dan je denkt. Denk maar aan bepaalde kleuren bij mensen met autisme. Maar ook in je woning, een kleur kan warmte brengen, vrolijkheid.

Als interieuradviseur kan je door middel van het veranderen van de omgeving een stemming van de mens veranderen: meer rust creëren, iemand laten verwonderen, maar ook zich thuis laten voelen. En, wat hebben we daar in ons drukke leven behoefte aan! Ik vind dan ook dat een goed interieuradvies voor iedereen toegankelijk moet zijn. 

Als ontwerper denk ik niet alleen, maar met jou samen. Beperkingen zijn er niet, er wordt gekeken naar mogelijkheden. Ik luister naar je, jouw wensen zijn mijn vertrekpunt.  Samen maken we een ontwerp dat bij jou past. We beginnen met een gesprek en moodboard, zodat ik je goed leer kennen. Dan maak ik n.a.v. jouw wensen een voorstel in 3D. Zo krijg je een goed beeld van de indeling. Daarnaast geef ik je advies over kleuren, materialen en verlichting.

Een ontwerp kan van volledig over de top tot rustig en ingetogen. Persoonlijk houd ik van werk met een knipoog, lef en kleur. . Er mag gelachen worden.  Relax het is jouw thuis!

Benieuwd wat
we voor je kunnen
betekenen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.