December is de maand van warmte, gezelligheid en kerstlampjes.

December is de maand van warmte, gezelligheid en kerstlampjes.

Het is weer december. Sint is net de deur uit. De resten pepernoten en kruidnoten staan nog in de kast, maar hup die kerstboom halen, want dat is zo warm en gezellig. Als het buiten stormt, regent en hagelt, doen we er alles aan om het binnen zo warm mogelijk te maken.


Elk jaar zie ik er weer tegenop om dat ding te halen. Rijen kerstbomen in een net, handig voor in je auto ja, maar niet om te zien wat je nu eigenlijk koopt en een half kale kerstboom willen we niet. Dus 1 voor 1 het net er af, die is te breed, te dun, te kaal.. die is goed! Dan maar in de rij, want er moet weer een nieuw net om heen. Een half uur later, kerstboom in de auto, ojee toch groter dan ik dacht, dan maar met de klep open. Onderweg is hij al 3x van links naar rechts geslingerd en ja de klep die toch dichtklapte heeft hem al 15 cm korter gemaakt. Eenmaal thuis sjouw ik het ding van de auto het huis in. He he. Die is er. Jammer dat er ook 50 naalden in mijn outfit zitten. Afijn, Nu optuigen! 


Misschien moet je hier een beetje om lachen.. maar wist je dat we dit ook met ons interieur doen?

We snakken naar warmte en gezelligheid in ons huis en elke keer besluiten we om het zelf aan te pakken. Je probeert eerst de bank naar de andere kant van de woonkamer te verschuiven, dan toch maar een likje verf, andere accessoires en toch.. wordt het maar niet warm en gezellig.


Waarom besluit je niet om het nu eens anders te doen?

Waarom besluit je niet net als ik om het nu eens anders te doen en er lekker warmpjes bij te zitten deze winter? Stuur me dan gewoon een email terug of een berichtje op Instagram of facebook met een paar foto's van jouw interieur en je krijgt van mij gratis 3 tips om jouw huis warm en gezellig te maken. 


Maar eerst de kerstlampjes. Ik had die toch netjes opgerold vorig jaar? Niet dus. 1 grote kluwen met lampjes. Na 10 minuten prutsen begin ik ongeduldig te worden en dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat het een aaneengeschakelde cirkel is, dus je ze over de boom moet tillen en dat voor kleinere mensen niet heel handig is. Ik eindig met een nonchalante worp in de boom. Elk jaar denk ik weer, volgend jaar doe ik het anders en elk jaar haal ik WEER die kerstboom en zitten WEER die lampjes in de klit, ongelooflijk toch?

 Ik heb besloten om het dit jaar anders te doen. En daarom laat ik de kerstboom dit jaar bezorgen. Voor mij geen rijen bij de kerstboom verkoper of naalden in mijn auto een half jaar later. Dit jaar besteed ik het uit, scheelt me ook een heleboel tijd in zo'n drukke maand. Nu nog een oplossing voor de kerstlampjes… 

Benieuwd wat
we voor je kunnen
betekenen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.